Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2396 of /var/www/vhosts/hetnieuwevizier.nl/httpdocs/includes/menu.inc).

Boeken

Hoe schrijf ik een goed ondernemingsplan? Toepasbaar, haalbaar en realistisch. Zowel voor de ondernemer zelf, maar ook voor externe stakeholders en financiers.
Betere prestaties voor de organisatie en tegelijkertijd meer werkplezier voor de medewerkers! Resultaatgericht Organiseren (RGO) doet wat Het Nieuwe Werken (HNW) wel beloofde maar niet wist waar te maken.
Deze businessroman is bedoeld voor alle ambitieuze managers en ondernemers die van hun bedrijf een (blijvend) succes willen maken. Kweekel & Partners en Kweekel Advies & Training hebben intensief onderzoek gedaan naar overeenkomsten tussen succesvolle organisaties. In dit boek zijn de praktijkervaringen verwerkt van meer dan 500 managers. Maak er gebruik van!
Er is op het ogenblik heel veel belangstelling voor resultaatgericht werken en als je managers vraagt waarom dat zo is, noemen ze zeer diverse, relevante elementen….
Veel managers hebben ervaren dat slechts enkele veranderingstrajecten naar wens verlopen. Andere trajecten, echter, komen uiterst moeizaam opgang, verlopen niet volledig naar wens, duren te lang, kosten te veel en leveren uiteindelijk niet het gewenste resultaat op. Soms met vergaande organisatorische, personele en financiële gevolgen.
Iedereen weet wel dat je met de één beter kunt opschieten dan met de ander. Dit geldt voor zowel zakelijke contacten als privé. Het heeft te maken met je eigen gedragsvoorkeuren en de voorkeuren van de ander. In Prettig en effectief samenwerken wordt stilgestaan bij vier makkelijk te herkennen types: principiële, doelgerichte, procesgerichte en sociale mensen.
Wie kent ze niet? De professionals die gek zijn van hun vak, maar niet kunnen communiceren met klanten. Klanten met wie en voor wie zij het grootste deel van hun werkzame leven doorbrengen. Klanten die ervoor zorgen dat uiteindelijk hun onderneming of de organisatie waarvan zij deel uitmaken blijft bestaan. Als deze professionals zich meer en beter in hun klanten zouden leren verdiepen en daarmee hun professionele potentie beter zouden benutten, zou dit leiden tot langere klantrelaties, meer nieuwe klanten en uiteindelijk meer omzet. En welke zichzelf respecterende professional wil dit niet?
Hoe kun je de dingen die je leuk vindt op het werk of in je privé-leven sneller en beter doen? In het boek Succesvol functioneren wordt uitgelegd hoe gedrag tot stand komt en hoe je gedrag kunt veranderen. Je leert onder andere hoe je doelen kunt stellen en halen, hoe je je geheugen beter kunt gebruiken, hoe je om kunt gaan met tegenslagen, jezelf kunt motiveren en hoe je op kunt komen voor je eigen mening.