Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /var/www/vhosts/hetnieuwevizier.nl/httpdocs/includes/menu.inc).

Basisvaardigheden Verkopen

Fiona van Maanen behandelt alle elementen in het verkoopproces waar die professional deel van is uitvoerig. Van verkoopgesprek tot productmarktcombinatie, van accountmanagement tot consultative selling, van pijplijn naar targets, van effectief en efficiënt naar persoonlijke gedragsvoorkeuren. Alles wat de professional moet weten over effectief verkopen, inclusief praktische tips en tricks. 
 
Basisvaardigheden verkopen is bedoeld om professionals en hun managers te inspireren ook zelf te werken aan hun persoonlijke verkoopeffectiviteit of zichzelf op dit vlak nog meer te verbeteren.
 
2010
SWP | Hardcover
ISBN10 9088501475
 
Recensie(s)
Klantcontact komt in veel functies voor. In veel gevallen is er ook een aspect in de klantrelatie dat gericht is op het verkrijgen van een opdracht of meer werk. Op dat verkoopaspect van klantrelaties richt dit boek zich. Het boek is gericht op professionals in technische en administratieve beroepen, van loodgieters tot accountants, maar ook in adviserende functies zoals advocaten. Het gaat in op de fasen van en communicatie tijdens een verkoopgesprek inclusief de vier typen van verkopers en hoe die acteren. Na het gesprek is de opvolging belangrijk want meestal wordt niet tijdens een gesprek zelf een klant binnengehaald of bij een bestaande klant een vervolgopdracht gerealiseerd. De dynamiek van klanten verkrijgen en klanten behouden krijgt serieuze aandacht. Ook behandelt het boek hoe een manager van een team van professionals de verkooppresultaten kan verhogen. De schrijfster is een bedrijfskundige met een consultancy-achtergrond en doet tegenwoordig diverse onderzoeken naar verkoop en resultaatgericht ondernemerschap.

 

Ir. K.W. Sijtsma MBA

Bestel bij BOL.COM
Bestel bij managementboek.nl