Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /var/www/vhosts/hetnieuwevizier.nl/httpdocs/includes/menu.inc).

Prettig & Effectief Samenwerken!

Iedereen weet wel dat u met de één beter kunt opschieten dan met de ander. Dit geldt voor zowel zakelijke contacten als privé. Het heeft te maken met uw eigen gedragsvoorkeuren en de voorkeuren van de ander. In 'Prettig en effectief samenwerken' wordt stilgestaan bij vier makkelijk te herkennen types:

  • principiële
  • doelgerichte
  • procesgerichte
  • sociale mensen

Wim Kweekel beschrijft elk type en de daarbij behorende voorkeursrol(len) op een zodanige manier dat u uzelf en de mensen in uw omgeving direct herkent. Door dit inzicht kunt u beter communiceren, wat resulteert in een betere samenwerking, kunt u beter adviseren waardoor u meer verkoopt, kunt u beter leiding geven en effectiever onderhandelen.

'Prettig en effectief samenwerken' is zo opgezet en geschreven dat het gelijk in de praktijk kan worden toegepast.

Nederlandstalig | Gebonden, 103 blz.
SWP | 1e druk, 2006 |
EAN: 9789066657540 

Wim Kweekel is adviseur, crisis- en interim-manager, heeft een aantal bedrijven en geeft seminars op het gebied van persoonlijk functioneren, communicatie en verandermanagement.

Recensie
Overal waar meer dan een persoon tegelijk actief is, zowel in zakelijk als in priveverband, bestaat een noodzaak voor samenwerken. Omdat iedereen zo zijn eigen gedragsvoorkeuren heeft, is dat niet altijd gemakkelijk. In dit boek beschrijft de auteur van vier typen mensen hun voorkeursrollen zodanig dat ze gemakkelijk herkend kunnen worden, hetgeen weer van invloed kan zijn op de wijze waarop mensen benaderd kunnen worden. Een en ander zou leiden tot prettiger en effectiever samenwerken. Het boek is gemakkelijk leesbaar en overzichtelijk opgezet. Ofschoon in het midden wordt gelaten voor welke doelgroep het is bedoeld, zullen lezers van mbo-niveau zich hierbij op hun gemak voelen. 
 
Drs. F. Engering

Bestel bij BOL.COM
Bestel bij managementboek.nl