Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /var/www/vhosts/hetnieuwevizier.nl/httpdocs/includes/menu.inc).

We gaan veranderen!

Managers hebben ondervonden dat er een aantal kritische succesfactoren zijn die bepalend zijn bij het succesvol ten einde brengen van een verandering. We gaan veranderen! geeft hier een overzicht van. Het maakt een einde aan de onzekerheden bij het leiden van veranderingen. De muis Charles ontdekt de wetmatigheden van veranderingstrajecten. Enkele daarvan, die ook in het boek voor komen, zijn: 

  • Veranderingen lukken alleen als het voor iedereen, vanaf het begin, duidelijk is wat het einddoel is. 
  • Veranderingen uit laten werken door het management leidt tot verstarring en verandering uit laten voeren door medewerkers leidt tot chaos. 
  • Elk einddoel moet vertaald worden in persoonlijke doelstellingen, waar ook daadwerkelijk op afgerekend wordt. 
We gaan veranderen! is geschreven voor managers die starten met veranderingen en voor professionals die ondernemingsraden adviseren.
 
Daarnaast is het boek zeer geschikt om veranderingsmanagers op te leiden om duidelijk te maken waar het nu echt om gaat bij het doorvoeren van veranderingen. 
 
Over de auteur 
Wim Kweekel heeft ruime ervaring in het leiden en begeleiden van veranderingstrajecten. Van eenvoudige veranderingstrajecten tot zeer complexe, waarbij duizenden mensen waren betrokken. Het boek is niet alleen een weergave van zijn eigen ervaringen maar ook die van anderen. Zo is er een enquête gehouden onder crisis- en interim-managers, waarbij met name is gevraagd naar de succes- en faalfactoren. 
 
2006
SWP | Zakformaat
ISBN10 9066655577

Bestel bij BOL.COM
Bestel bij managementboek.nl